Jak začít s videem na Instagramu pro moje podnikání?
Zdravím všechny podnikatele a podnikatelky, co si myslíte o tom, jak začít s videem na Instagramu pro moje podnikání? Mám pocit, že video obsah dneska frčí, ale nevím, kde vůbec začít. Myslím si, že Instagram by mohl být skvělá platforma pro propagaci mých produktů/služeb, ale nejsem si jistý, jaký styl videa zvolit. Mám nějaké nápady, ale bojím se, že to nebude dostatečně zajímavé nebo profesionální. Mám vyzkoušet živé vysílání nebo raději natáčet předtočená videa? Jak dlouhá by ta videa měla být? A co třeba obsah – mám ukazovat přímo produkty, nebo spíše něco ze zákulisí mého podnikání? Zajímalo by mě i to, jestli je lepší mít nějaký scénář nebo jít do toho víc spontánně. Jak se vůbec dostat k těm správným hashtagům a jak je efektivně používat? Co se týče techniky – musím mít drahou kameru, nebo stačí smartphone? Je důležité investovat do střihu a efektů, nebo méně znamená více? A co sledování analytiky – jak moc je důležité sledovat úspěšnost mých videí a jak to dělat? Rád bych slyšel vaše tipy a zkušenosti!