Co dělat, když moje komunita neroste?
Někdy se zdá, že se doba digitálního podnikání a kariérního růstu posunula tak rychle, že je těžké udržet krok. Mám pocit, že se snažím, ale moje komunita kolem mě prostě neroste. Nechápu, čím to může být. Zkoušel jsem různé strategie, jako je sdílení obsahu na sociálních sítích, organizování online webinářů a dokonce i spolupráci s jinými influencery nebo odborníky v oboru. Ale stejně to nepřináší žádné výsledky. Jakým způsobem mohu efektivně oslovit více lidí? Možná bych měl přehodnotit svou marketingovou strategii? Co když špatně cílím na svou cílovou skupinu? Je možné, že se můj obsah prostě nelíbí? Jak zjistit, co lidé skutečně chtějí vidět a jak to spojit s tím, co já nabízím? Zajímalo by mě i to, jestli bych měl investovat do placené reklamy nebo raději zůstat u organického růstu. Jaké platformy byste doporučili pro budování komunity? Je vůbec možné, aby se malá komunita mohla rozrůst a stát se silnou a angažovanou skupinou? Co mi chybí k tomu, abych se mohl posunout vpřed? Rád bych slyšel názory ostatních na tohle téma.