Jak vybrat nejlepší platformu pro e-shop?
Zdravím všechny, chtěl bych se s vámi podělit o jeden zásadní problém, který mě teď trápí. Rozhodl jsem se, že bych chtěl rozjet vlastní e-shop, ale jakmile přijde na výběr platformy, jsem naprosto bezradný. Na trhu je tolik různých možností, od Shopify, přes WooCommerce až po PrestaShop a další. Jak mám vlastně zjistit, která platforma bude pro moje potřeby ta nejlepší? Jsou nějaké specifické funkce nebo nástroje, které by mi mohly ulehčit práci při správě e-shopu? A co cena? Je důležité se zaměřit na měsíční poplatky, nebo jsou skryté náklady a poplatky za transakce něco, co bych měl mít na paměti? Jak důležitá je také možnost přizpůsobení designu a uživatelského rozhraní? Mám obavy, že bych mohl zakoupit platformu, která nebude podporovat všechny funkce, které bych potřeboval později v průběhu růstu mého byznysu. Měli byste nějaké tipy nebo osobní zkušenosti s tímto výběrem? Co všechno bych měl zvážit předtím, než se definitivně rozhodnu? A co integrace s platebními bránami nebo skladovým systémem? Protože to všechno hraje obrovskou roli v tom, jak úspěšný bude můj e-shop. Každý názor a zkušenost se počítá, budu rád za jakoukoli radu!