Jak si udělat pasivní příjem jako digitální nomád?
Zajímalo by mě, jak vlastně začít s pasivním příjmem, když člověk žije jako digitální nomád. Mám na mysli, že jsem často na cestách, pracuji z různých koutů světa a občas nemám ani stabilní internetové připojení. Jaké možnosti tedy existují pro generování pasivního příjmu? Přemýšlel jsem o investicích, ale nevím, jestli je to pro mě vhodné, když nemám přehled o místních trzích nebo o tom, jak fungují akcie a podobně. Co takhle online kurzy nebo e-knihy? Jaké zkušenosti máte s tímto způsobem? A co affiliate marketing? Je to vůbec možné kombinovat s nomádským životním stylem? Jak si hledat partnery nebo produkty, které se budou dobře prodávat? Taky bych rád slyšel názory na realitní investice – je to vůbec reálné pro někoho, kdo často mění místo pobytu? A co třeba crowdfundingové platformy? Jsou tu lidé, kteří už nějaký ten pasivní příjem mají a rádi by se podělili o své tipy a triky? Jak se vyhnout chybám a co všechno je potřeba mít na paměti, než se do toho pustím? Byl bych moc vděčný za rady od těch, kdo už mají nějaké zkušenosti s vytvářením pasivního příjmu ve stylu digitálního nomáda.