Jak si udržet motivaci po několika prohrách?
Stává se mi to čím dál tím víc, protože poslední dobou jsem zažil pár proher, ať už v podnikání nebo při investování. Začínám mít pocit, že mě to dost demotivuje a nevím, jak se z toho dostat. Vždycky jsem byl optimista a věřil, že když něco nevyjde, je třeba se z toho poučit a jít dál. Ale teď mám pocit, že je to čím dál tím těžší. Mám problém se soustředit na další kroky a často se mi honí hlavou myšlenky, jestli to má vůbec smysl. Jak si udržet motivaci po několika prohrách? Jak se zase postavit na nohy a najít v sobě tu sílu pokračovat? Zkoušel jsem různé metody, jako třeba vizualizaci úspěchu nebo si psát deník, ale nic zatím nefunguje tak, jak bych chtěl. Není to jenom o tom říkat si "jdu dál", ale opravdu to cítit a mít ten správný drive. Jak jste to zvládali vy? Co vám pomohlo překonat tyto těžké chvíle? Jak se vlastně vypořádat s tou frustrací, která přichází s neúspěchem? Kdybych měl nějaké tipy nebo rady, které byste mohli sdílet, byl bych za ně opravdu vděčný. Potřebuji se dostat zpět do formy a opět najít radost v tom, co dělám.