Jak si nastavit priority, abych se vyhnul prokrastinaci?
V poslední době mám pocit, že mi všechno utíká mezi prsty. Neustále odkládám důležité úkoly a místo toho se zabývám méně podstatnými věcmi, které mi vlastně nic nepřinášejí. Chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké osvědčené tipy na to, jak si správně nastavit priority? Jak se vyhnout tomu, aby mě prokrastinace dostávala do stresu a chaosu? Občas mám přehled o tom, co bych měl udělat, ale pak se v tom ztratím a nakonec dělám něco úplně jiného. Jak třeba rozlišujete mezi urgentními a důležitými úkoly? Jaké nástroje nebo metody používáte k tomu, abyste si lépe zorganizovali svůj čas? Zkoušel jsem různé aplikace na plánování, ale většinou se stane, že je zapomenu používat. Jak tedy dlouhodobě udržet motivaci a zaměřit se na to, co je skutečně důležité? Když už mluvím o motivaci, co děláte v momentech, kdy vás trápí lenost nebo nedostatek energie? Jak si nastavujete denní rutiny a co děláte pro to, abyste se vyhnuli tomu nekonečnému cyklu prokrastinace? Děkuji všem za jakékoli tipy a rady!