Jaké konkrétní výsledky mohu očekávat z mentoringu a koučování?
Zajímalo by mě, co vlastně můžu čekat od mentoringu a koučování. Mám nějaké ambice v podnikání a chci se posunout dál, ale nejsem si jistý, co přesně mi tyto služby přinesou. Vím, že mentoring může být o vedení a zkušenostech někoho, kdo už si tím prošel, ale jaké konkrétní výsledky to může mít v praxi? Mělo by to třeba znamenat zlepšení v mé schopnosti plánovat a strategicky uvažovat? Nebo snad získám lepší představu o tom, jak efektivně komunikovat s klienty a budovat vztahy? Co když mi pomůže i s osobním rozvojem, abych byl více motivovaný a produktivní? Vlastně bych chtěl vědět, jestli koučování může přinést i něco jako lepší sebevědomí nebo schopnost lépe řešit konflikty na pracovišti. Jaké změny lidé obvykle zažívají po takovém procesu? Je to spíš něco pro jednotlivce nebo to funguje i pro týmy? A co se týče investic do koučování nebo mentoringu, je to reálný krok k dosažení mých cílů, nebo je to spíš jen trendy záležitost bez skutečných výsledků? Rád bych slyšel názory těch, co mají s tímto procesem zkušenosti a co všechno se jim podařilo dosáhnout.