Jak najít nové zákazníky během těžkých časů?
V posledních měsících se situace na trhu výrazně změnila a mám pocit, že je to pro nás, podnikatele, čím dál těžší. Opravdu mě zajímá, jak můžete najít nové zákazníky, když jsou časy tak složité. Vím, že spousta lidí se snaží přežít a nakupují pouze základní věci, takže je těžké přesvědčit je, aby investovali do našich služeb nebo produktů. Zkoušel jsem několik strategií – sociální média, e-maily a dokonce i osobní nabídky a zatím to moc nefunguje. Jaké máte tipy na marketing nebo prodej? Co fungovalo vám v těchto těžkých podmínkách? Měli jste nějaké úspěšné kampaně, které vám pomohly přitáhnout nové zákazníky? Myslíte si, že by stálo za to investovat do reklamy nebo spíš zkusit nějaké alternativní metody? Nerad bych investoval čas a peníze do něčeho, co nebude mít výsledky. Jak zvládnout tuto situaci a jak přilákat lidi, když je trh tak rozkolísaný? Napadá vás něco kreativního nebo netradičního, co by mohlo přitáhnout pozornost? Jaké jsou vaše zkušenosti s hledáním nových zákazníků ve stresových obdobích? Ocenil bych všechny rady a tipy.