Existují zdarma AI nástroje pro správu sociálních médií?
V poslední době se v oblasti marketingu a správy sociálních médií hodně mluví o umělé inteligenci. Vím, že existuje spousta placených nástrojů, které slibují úžasné funkce, jako je analýza dat, plánování příspěvků, automatizace a další. Ale co takhle zdarma verze? Myslím tím nástroje, které by mi mohly pomoci spravovat mé účty na sociálních sítích bez toho, abych musel investovat peníze. Chtěl bych vědět, jestli existují nějaké AI nástroje nebo aplikace, které by mi mohly usnadnit práci s Facebookem, Instagramem nebo Twitterem a které jsou dostupné zdarma. Hledám něco, co by mi pomohlo nejen s plánováním obsahu, ale také s analýzou mého dosahu a interakcí s fanoušky. Může mi někdo doporučit nějaké konkrétní nástroje? Jaké mají funkce a jak moc jsou efektivní? Mělo by to být něco jednoduchého na použití, protože nejsem žádný expert na technologie. Také by mě zajímalo, jestli máte zkušenosti s těmito zdarma možnostmi a jestli skutečně stojí za to je vyzkoušet. Díky moc za jakoukoli pomoc!