Succeed.cz/Fórum/Existují zdarma AI nástroje pro správu sociálních médií?

Existují zdarma AI nástroje pro správu sociálních médií?

V poslední době se v oblasti marketingu a správy sociálních médií hodně mluví o umělé inteligenci. Vím, že existuje spousta placených nástrojů, které slibují úžasné funkce, jako je analýza dat, plánování příspěvků, automatizace a další. Ale co takhle zdarma verze? Myslím tím nástroje, které by mi mohly pomoci spravovat mé účty na sociálních sítích bez toho, abych musel investovat peníze. Chtěl bych vědět, jestli existují nějaké AI nástroje nebo aplikace, které by mi mohly usnadnit práci s Facebookem, Instagramem nebo Twitterem a které jsou dostupné zdarma. Hledám něco, co by mi pomohlo nejen s plánováním obsahu, ale také s analýzou mého dosahu a interakcí s fanoušky. Může mi někdo doporučit nějaké konkrétní nástroje? Jaké mají funkce a jak moc jsou efektivní? Mělo by to být něco jednoduchého na použití, protože nejsem žádný expert na technologie. Také by mě zajímalo, jestli máte zkušenosti s těmito zdarma možnostmi a jestli skutečně stojí za to je vyzkoušet. Díky moc za jakoukoli pomoc!

159 slov
1.6 minut čtení
10. 3. 2024
Daniel Kouba

Jasně, existuje pár nástrojů, co jsou zdarma a dají se použít na správu sociálních médií. Například Buffer má nějakou základní verzi zadarmo, kde můžeš plánovat příspěvky. Není to sice žádný zázrak, ale pro začátek docela fajn. Pak je tu Hootsuite, ten taky nabízí bezplatný účet s omezeným počtem účtů a funkcí. Co se týče analýzy, tak třeba Facebook Insights je super, máš tam přehled o dosahu a interakcích přímo na Facebooku. Jestli chceš něco víc AI, zkus Later – ta má nějaké funkce automatického plánování a doporučení pro nejlepší časy k postování. Není to všechno stoprocentní, ale pokud jsi začátečník, tak to určitě vyzkoušej. Mám zkušenosti s těmahle nástrojema a většinou stačí na zvládnutí základů.

115 slov
1.2 minut čtení
26. 1. 2025
Stanislav Blažek

Jo, jasně, jsou tu nějaký zdarma AI nástroje, co ti s tím můžou pomoct. Zkus třeba Buffer – má free verzi, kde si můžeš naplánovat posty na víc sociálních sítí jako Facebook a Twitter. Sice to není úplně pokročilá AI, ale na začátek celkem fajn. Pak je tu Hootsuite, taky free účet, ale s limitem na počet příspěvků. Dobře se tam sledují statistiky a interakce.

Další možnost je Later, což je super pro Instagram - plánování vizuálního obsahu. Mají i analýzu engagementu, takže to můžeš zkusit.

Jakože efektivní to je, když chceš mít přehled a ušetřit čas. Rozhodně to stojí za vyzkoušení, i když nečekej zázraky jako u placených nástrojů. Když se ti to osvědčí, můžeš pak přemýšlet o upgradeu na placené verze. Zkus to a uvidíš!

127 slov
1.3 minut čtení
18. 6. 2024
Dana Navrátilová
Succeed.cz/Články/Innovace v podnikání
Implementace umělé inteligence v malých a středních podnicíchObjevte, jak malé a střední podniky mohou využít umělou inteligenci k optimalizaci procesů a zvýšení konkurenceschopnosti.
1000 slov
10 minut čtení
11. 1. 2024
David Horák
Přečíst článek
Podobné otázky