Jaké platformy na sociální média mám automatizovat?
Když se zamýšlím nad tím, jak efektivně řídit své sociální sítě, pořád se mi honí hlavou otázka, které platformy by stálo za to automatizovat. Mám pocit, že čas je v dnešní uspěchané době jedním z nejcennějších zdrojů, a proto bych rád zjistil, zda existují nějaké konkrétní platformy, které by mi mohly výrazně ušetřit práci. Například, co si myslíte o automatizaci na Facebooku? Je to vůbec efektivní nebo se spíš vyplatí věnovat čas přímému zapojení s fanoušky? A co Instagram? Jak moc je důležité mít pravidelný obsah a je lepší plánovat příspěvky dopředu, nebo se řídit aktuálními trendy? Myslím si, že TikTok je teď hodně populární, ale dá se tam vůbec něco automatizovat? Jak to máte vy s Twitterem? Automatizujete tam také? Četl jsem, že ideální je tweetovat několikrát denně, ale jak to udělat bez zbytečného stresu? Možná bych měl prozkoumat i LinkedIn. Je tam taky dobré mít automatizované příspěvky, nebo se radši soustředit na osobní interakci a budování vztahů? Celkově mě zajímá, jestli se vyplatí investovat do nějakých nástrojů na plánování obsahu nebo jestli stačí používat zdarma dostupné možnosti. Jak to vlastně děláte vy? Máte nějaké tipy a triky na to, které platformy jsou opravdu klíčové pro automatizaci a které byste doporučili nenechávat jen tak na autopilota?