Jak často publikovat příspěvky, aby to mělo efekt?
Když se snažím dostat do povědomí na sociálních sítích a v online světě, pořád přemýšlím o tom, jak často bych měl zveřejňovat nové příspěvky, abych dosáhl nějakého viditelného efektu. Četl jsem spoustu různých názorů, ale v podstatě každý říká něco jiného. Někdo tvrdí, že kvalita je důležitější než kvantita, ale co když chci mít i nějakou pravidelnost? Vždyť pokud budu publikovat jednou za měsíc, asi si mě nikdo nevšimne, že? Jaký je tedy ideální poměr mezi množstvím a kvalitou obsahu? Měli byste publikovat každý den, nebo stačí jednou za týden? A co třeba víc příspěvků během týdne a pak delší pauzy? Jak to vlastně funguje z pohledu algoritmů na sociálních sítích? Mám se snažit přizpůsobit svůj obsah trendům nebo radši zůstat věrný své značce a stylu? Zajímalo by mě také, jestli má smysl zveřejňovat příspěvky v určité časy nebo dny v týdnu. Co třeba víkend versus pracovní dny? Všichni víme, že lidé mají různé návyky a preference, takže co byste doporučili? Je lepší zaměřit se na pravidelnou interakci s mými sledujícími nebo být více konzistentní v publikování obsahu? Jaké máte zkušenosti vy? Jak často publikuje vaše oblíbená značka nebo influencer a jaký to má dopad na jejich úspěch?