Jak začít podnikat, když jsem bez práce?
Mám takový problém a nevím, jak z toho ven. Jsem už nějakou dobu bez práce a pomalu mi docházejí peníze. Chtěl bych se pustit do podnikání, ale nevím, jak na to. Mám nějaké nápady, co bych mohl dělat, ale chybí mi zkušenosti a také finance. Jak mám začít? Je vůbec možné začít podnikat, když nemám stabilní příjem? Co všechno bych měl zvážit? Mám se zaměřit na online podnikání nebo raději na něco tradičního? A co byste doporučili jako první krok? Jaké jsou nejlepší strategie pro někoho, kdo teď nemá žádné kontakty ani znalosti v oboru? Je dobré se obrátit na nějakého mentora nebo školení? Jak důležité je mít dobře promyšlený business plán? Co pokud selžu? Mám se bát investovat veškeré úspory do něčeho, co nemusí výjít? Zajímá mě i to, jak si najít zákazníky a jak propagovat svou činnost, když teď vlastně nemám nic vybudovaného. Je lepší začít něčím malým a postupně růst, nebo se rovnou vrhnout do většího projektu? A co legislativa, musím se o něco bát v souvislosti s daněmi nebo registrací? Omlouvám se za tolik otázek, ale cítím se ztracený a potřebuju nasměrovat.