Succeed.cz/Fórum/Kde najdu recenze na online kariérní platformy?

Kde najdu recenze na online kariérní platformy?

Zajímalo by mě, kde se dají najít nějaké spolehlivé recenze na online kariérní platformy. V poslední době jsem přemýšlel o tom, jak si zlepšit své profesní dovednosti a posunout se ve své kariéře. Slyšel jsem o různých platformách jako LinkedIn Learning, Coursera nebo Udemy, ale je těžké rozhodnout, která z nich je opravdu nejlepší. Rád bych věděl, jestli existují nějaké weby nebo fóra, kde lidé sdílejí své zkušenosti a názory na tyto platformy. Taky by mě zajímalo, jakým způsobem hodnotí různé aspekty jako je kvalita kurzů, cena nebo zákaznický servis. Je někdo z vás ochoten podělit se o své tipy, kde hledat takové recenze? Možná jsou i nějaké specializované blogy nebo YouTube kanály zaměřené na hodnocení online vzdělávání? Díky moc za jakékoli rady!

123 slov
1.2 minut čtení
31. 8. 2024
Elena Sedláčková
Elena Sedláčková

Jasně, recenze na kariérní platformy se dají najít na několika místech. Třeba weby jako Trustpilot nebo Course Report mají hodnocení různých kurzů a platform. Na Redditu máš skupiny zaměřené na online vzdělávání, kde lidi sdílí své zkušenosti s LinkedIn Learning, Coursera nebo Udemy. Také se mrkni na YouTube, jsou tam kanály, co dělají přehledy a recenze na tyto platformy, což může být užitečné. Co se týče hodnocení, většinou se lidi zaměřují na kvalitu kurzů, jak dobře je materiál zpracovanej a jestli to za ty peníze stojí. Zákaznický servis je taky časté téma – někdo chválí rychlou reakci, jiný si stěžuje. Takže určitě prozkoumej víc zdrojů a uvidíš, co ti vyhovuje!

110 slov
1.1 minut čtení
23. 1. 2025
Kamila Urbanová
Kamila Urbanová

Zdar, tak já bych doporučil kouknout na weby jako Trustpilot nebo G2. Tam najdeš spoustu recenzí od lidí, co už ty platformy zkoušeli. Taky se mrkni na Reddit, tam jsou často vlákna, kde lidi sdílejí svoje zkušenosti s různýma kurzy a platformama jako Coursera nebo Udemy. Často tam řeší i ceny a kvalitu kurzů. YouTube je taky dobrý, najdeš tam videa s recenzema, lidi často ukazujou, co se naučili a jaký to pro ně mělo přínos. Zkus taky nějaký odborný blogy zaměřený na online vzdělávání, někdy tam jsou dost podrobné srovnání. Jo a koukni se na Facebook skupiny, tam si lidi vyměňujou názory a tipy na kurzy. Snad ti to pomůže!

111 slov
1.1 minut čtení
20. 1. 2025
Viktor Brož
Viktor Brož
Podobné otázky