Co si mám vzít s sebou na první setkání s koučem?
Mám trochu nervy z toho, jak bude vypadat moje první setkání s koučem. Je to pro mě nová zkušenost a nevím přesně, co bych měl mít připraveno. Mělo by to být něco konkrétního, nebo stačí jen tak přijít a nechat se vést? Slyšel jsem, že je dobré mít nějaké cíle, ale co když si nejsem úplně jistý, co chci dosáhnout? Také přemýšlím, jestli by bylo dobré vzít si s sebou nějaké poznámky nebo zápisník, abych si mohl všechno důležité zaznamenat. Zajímá mě, jestli se očekává, že budu mít nějaké otázky na kouče, nebo jestli je lepší nechat ho mluvit a nasávat jeho rady a zkušenosti. Jaké jsou obvyklé věci, které lidé nosí s sebou na takové setkání? Četla jsem na různých fórech, že někteří lidé dokonce nosí ukázky svých prací nebo projektů. Přijde mi to jako dobrý nápad, ale co když moje práce není dostatečně kvalitní? Taky bych se chtěl zeptat, jestli mám mít na paměti nějaký dress code. Mám přijít v obleku nebo stačí něco pohodlnějšího? Jak to vlastně funguje? Doufám, že mi někdo pomůže a podělí se o své zkušenosti, protože jsem fakt zvědavý a chci udělat dobrý dojem!