Succeed.cz/Fórum/Jak najít lidi, kteří by mohli podpořit moje kreativní podnikání?

Jak najít lidi, kteří by mohli podpořit moje kreativní podnikání?

Zdravím všechny, potřeboval bych poradit, jak se dostat k lidem, kteří by mohli podpořit moje kreativní podnikání. Jsem na začátku a mám spoustu nápadů, ale nevím, jak je převést do reality. Myslím, že v dnešní době je důležité mít silnou síť kontaktů, ale nějak se mi to nedaří. Zkoušel jsem různé sociální sítě, ale mám pocit, že moje příspěvky nikdo nevidí nebo nezaujmou. Je tu někdo, kdo má zkušenosti s tím, jak efektivně navazovat kontakty a hledat lidi, kteří by mohli být mými potenciálními zákazníky nebo partnery? Zajímavé by bylo se dozvědět o různých možnostech networkingových akcí nebo jak využít online platformy pro propojení s lidmi, co mají podobné zájmy. Co třeba skupiny na Facebooku nebo LinkedIn? Jaké jsou vaše tipy na oslovování lidí, kterým by se líbilo to, co dělám? Děkuji za každou radu, která mi může pomoci posunout mé podnikání dál.

143 slov
1.4 minut čtení
31. 3. 2024
Jindřiška Ševčíková
Jindřiška Ševčíková

Myslím, že hodně záleží na tom, kde hledáš. Zkus se zaměřit na networkingové akce v tvém okolí, třeba různé meetupy nebo workshopy. Lidi tam většinou mají podobné zájmy a je to fajn příležitost si popovídat. Online můžeš zkusit Facebook skupiny zaměřené na podnikání nebo kreativce, tam se dá najít dost inspirace a možná i nějaké spolupráce. LinkedIn taky není špatný, zkus se spojit s lidmi, co už dělají to, co ty, a třeba ti dají nějaké tipy nebo tě nasměrují k dalším lidem. Hlavně buď aktivní, komentuj příspěvky a zapojuj se do diskuzí. Vytvoř si profil, co zaujme a sdílej svoje nápady. Neboj se oslovit lidi přímo - většina jich je otevřená novým spojení. Držím palce!

116 slov
1.2 minut čtení
3. 8. 2024
Miroslava Štěpánová
Miroslava Štěpánová

Existuje pár způsobů, jak najít lidi, co by mohli podpořit tvoje podnikání. Začni tím, že se zapojíš do různých skupin na Facebooku nebo LinkedInu, kde se scházejí kreativci a podnikatelé. Tam můžeš najít někoho, kdo má podobné zájmy a třeba i možnosti spolupráce. Zkus taky navštěvovat networkingové akce a workshopy, tam potkáš lidi z oboru, co by ti mohli pomoct nebo tě inspirovat. Nezapomeň, že dobrá prezentace tvého nápadu je klíčová, takže připrav něco zajímavého, co zaujme. A hlavně buď aktivní a neboj se oslovovat lidi přímo – někdy je osobní přístup lepší než čekat na reakci. Hodně štěstí!

99 slov
1 minut čtení
17. 1. 2024
Stanislav Skála
Stanislav Skála
Podobné otázky