Jak se vyhnout vyhoření při práci na vedlejším projektu?
Mám takový pocit, že se mi blíží vyhoření. Pracuji na svém hlavním zaměstnání, které mě sice živí, ale zároveň mám také vedlejší projekt, kterému se věnuji ve volném čase. Původně to bylo skvělé, měla jsem spoustu energie a nápadů, ale teď mám pocit, že už to nezvládám. Často jsem unavená a nedokážu se soustředit ani na jedno z těchto dvou aktivit. Chtěla bych se zeptat, jak mohu efektivně rozložit svůj čas a energii tak, abych se vyhnula vyhoření? Mám zkusit plánovat si práci na vedlejším projektu v určité dny a časy? A jak najít tu správnou rovnováhu mezi hlavním zaměstnáním a osobními projekty? Zajímalo by mě také, jestli někdo z vás má nějaké tipy na to, jak si udržet motivaci a neztratit nadšení pro projekt, který byl na začátku tak inspirativní. Vím, že je důležité se občas odpojit a udělat si pauzu, ale co když mám pocit, že musím pokračovat, abych byl úspěšný? Jak jste to zvládli vy? Jak si udržujete zdravou mysl při současném tlaku na výkon a potřebu neustále inovovat? Budu vděčná za jakékoli rady nebo zkušenosti!