Co mám dělat, když můj projekt nevypadá úspěšně?
Nedávno jsem se pustil do projektu, který mi přišel jako skvělý nápad. Měl potenciál a já ho viděl jako něco, co může opravdu uspět a přinést mi nejen radost, ale i nějaké peníze. Jenže teď, po několika měsících usilovné práce, mám pocit, že to všechno jde z kopce. Dělal jsem marketing, snažil jsem se oslovit lidi na sociálních sítích a pořád jsem byl aktivní v různých komunitách. Ale prostě to nevypadá tak, jak jsem si představoval. Vypadá to, že zájem o můj projekt je minimální a já už nevím, co s tím. Přemýšlím, jestli jsem udělal nějaké chyby v plánování nebo jestli jsem měl jít jiným směrem. Mám začít přemýšlet o nějaké změně nebo dokonce o úplném zavření projektu? Jak poznám, kdy je čas se na něco vykašlat a kdy mám naopak bojovat dál? Kam bych měl zaměřit svou pozornost? Může být problém v samotné myšlence nebo v tom, jak ji prezentuji? Je lepší se poradit s někým zkušeným nebo hledat inspiraci jinde? A co když se za každým rohem skrývá příležitost k růstu, ale já ji prostě nevidím? Rád bych slyšel názory ostatních a tipy, co dělat, když máte pocit, že váš projekt nevypadá úspěšně. Jak jste se s tím vypořádali vy? Jaké kroky byste doporučili podniknout?