Co zahrnout do strategie sociálních médií pro zvýšení prodeje?
Zajímalo by mě, co všechno by mělo být součástí efektivní strategie sociálních médií, pokud se snažím zvýšit prodeje mých produktů nebo služeb. Mám na mysli různé aspekty, jako je výběr platforem, typy obsahu, které bych měl publikovat, a jak často bych měl postovat. Také bych rád věděl, jestli je důležité mít nějaké speciální kampaně nebo akce zaměřené na zákazníky, nebo zda by měly být součástí strategie i placené reklamy. A co interakce se sledujícími? Jak moc bych se měl angažovat v komentářích a zprávách? To mi přijde jako důležité, ale nevím, jak to správně uchopit. Taktéž by mě zajímalo, jestli existují nějaké konkrétní nástroje na analýzu výkonu příspěvků a jak je využít k optimalizaci mého přístupu. Měli byste tipy na to, co skutečně funguje a jaké chyby se vyvarovat? Co třeba influencer marketing? Je to něco, co bych měl zahrnout do své strategie? Jak najít ty správné influencery pro můj obor? Přemýšlím o tom už delší dobu a rád bych slyšel názory od těch, kteří mají zkušenosti s tímto tématem.