Jaký příběh mohu použít pro svůj brand?
Když přemýšlím o svém brandu, pořád mi v hlavě vrtá jedna věc. Jaký příběh se za ním skrývá? Mám pocit, že příběh je to, co lidi přitahuje a co je spojí s mým produktem nebo službou. Ale jak ho vlastně vytvořit? Jakým způsobem se dá vyprávět příběh, který by oslovil mou cílovou skupinu a zároveň ukázal hodnoty, které můj brand zastává? Myslím si, že každý brand má nějaký příběh, ale jaký příběh použít, aby to mělo smysl a byl zapamatovatelný? Měl by být osobní a odrážet moje zkušenosti, nebo spíš zaměřený na zákazníka a jeho potřeby? Co třeba použít nějaké zajímavé momenty z mého života, které vedly k tomu, že jsem se rozhodl založit svůj vlastní podnik? Nebo bych měl více zaměřit na problémy lidí a ukázat, jak můj produkt může tyto problémy řešit? Jak najít rovnováhu mezi osobním a profesionálním? Možná bych mohl zahrnout také trendy v oboru, abych ukázal, že jsem v obraze a rozumím aktuálním potřebám trhu. Jaké techniky vyprávění příběhů jsou dneska nejefektivnější? Můžete poradit, co funguje a co naopak ne? Rád bych slyšel vaše názory a tipy. Jaký příběh jste použili vy pro svůj brand a jaké to mělo výsledky?