Jak najít nové zákazníky v těžkých časech?
V poslední době se cítím trochu ztracený, co se týče shánění nových zákazníků. Mám pocit, že trh se hodně změnil a získat nové klienty je daleko těžší než dřív. Pracuji v oboru, který byl vždycky dost stabilní, ale teď se zdá, že se všechno otočilo vzhůru nohama. Měsíce plynou a já mám pocit, že se snažím a snažím, ale výsledky nikde. Jak to vyřešit? Jakými konkrétními kroky mohu přilákat nové zákazníky, když jsou časy těžké a lidé šetří? Zkoušel jsem různé marketingové strategie, ale zdá se, že nic nefunguje tak, jak bych očekával. Myslím tím nejen online marketing nebo reklamu na sociálních sítích, ale třeba i osobnější přístup k lidem. Je dobré využít networking nebo spolupráce s jinými firmami? Jaké jsou vaše zkušenosti? Co fungovalo vám? Zajímalo by mě také, jestli je dobré investovat do nějakých nových technologií nebo nástrojů, které by mohly pomoci oslovit zákazníky. Kdybych měl začít od nuly, co byste mi doporučili? Jak najít ty správné kontakty a jak se neztratit v záplavě informací? Třeba máte nějaký tip na úspěšnou kampaň nebo strategii, která vám přivedla nové zákazníky i ve složité situaci. Byl bych opravdu vděčný za jakékoli rady nebo nápady. Děkuju!