Kdy poznám, že je čas změnit plán produktivity?
Nedávno jsem se zamyslel nad tím, jaké signály by mohly naznačovat, že je potřeba přehodnotit můj současný plán produktivity. Mám pocit, že občas se prostě zaseknu na stejném místě a nevím, jestli to znamená, že se musím víc snažit, nebo jestli by bylo lepší hledat nový přístup. Jak poznám, že už mi moje stávající metody a nástroje nepomáhají dosahovat mé cíle? Je nějaký konkrétní moment, kdy bych měl začít přemýšlet o změně? Co když mám pocit, že pracuji tvrději než kdy dřív, ale výsledek stále není takový, jaký bych chtěl? Jaké ukazatele vám pomohly uvědomit si, že je čas na změnu? Měla by to být nedostatečná motivace, pocit vyhoření nebo snad něco jiného? A co vaše zkušenosti s různými plány nebo metodami? Kdy jste se rozhodli pro změnu a co vás k tomu vedlo? Jaké faktory hrají roli v tom, zda pokračovat s aktuálním systémem nebo udělat radikální změnu? Je dobré mít nějaký konkrétní časový rámec pro revizi svých produktivních praktik? Rád bych slyšel vaše názory a tipy na to, jak zjistit, kdy došlo na potřebu revize a inovace v oblasti produktivity.