Jak se neztratit v podnikání po několika prohrách?
V poslední době se mi stává, že i když se snažím, tak podnikání, na které jsem se tolik soustředil, prostě nefunguje tak, jak jsem plánoval. Měl jsem několik projektů a bohužel většina z nich skončila neúspěchem. Je mi jasné, že prohry jsou součástí cesty každého podnikatele, ale čím déle to trvá, tím těžší je neztratit víru v sebe i v to, co dělám. Chci se zeptat, jak se dá překonat ten pocit beznaděje a frustrace, když se opakovaně snažím nastartovat nové nápady a pořád to nevychází. Jak si udržet motivaci a pozitivní myšlení, když máte na kontě víc proher než úspěchů? Jak se dá z takových situací poučit a jak najít cestu zpět k tomu, abych měl chuť pokračovat dál? Nemám teď na mysli jen konkrétní rady, ale spíš bych byl rád za nějaké osobní příběhy nebo zkušenosti od těch, kteří si prošli něčím podobným. Co vám pomohlo? Jaké techniky nebo přístupy jste použili k tomu, abyste znovu našli směr a energii jít dál? Věřím, že by to mohlo pomoct nejen mně, ale i dalším lidem v podobné situaci.