Succeed.cz/Fórum/Jak motivuje Elon Musk svoje zaměstnance?

Jak motivuje Elon Musk svoje zaměstnance?

Zajímalo by mě, jak vlastně Elon Musk přistupuje k motivaci svých zaměstnanců ve firmách jako Tesla nebo SpaceX. Všude se mluví o jeho přístupu k pracovní morálce a tomu, jak se snaží inspirovat své týmy k dosažení neuvěřitelných cílů. Slyšel jsem, že má dost neobvyklé metody, třeba že se snaží vytvářet kulturu, kde je důležitá rychlost a inovace. Jak to ale v praxi vypadá? Motivuje je nějakými bonusy nebo spíše nabídkou zajímavých projektů? A co ta pověstná „firemní kultura“? Je to víc o tvrdé práci a dlouhých hodinách, nebo se snaží udržovat nějaký rovnováhu mezi prací a osobním životem? Taktéž by mě zajímalo, jestli někdo z vás měl možnost vidět, jak to ve firmě funguje přímo na místě. Jaké jsou jeho techniky pro budování týmu a zvyšování výkonu? Je to všechno postavené na strachu z neúspěchu nebo na něčem jiném? Děkuji předem za vaše názory a zkušenosti!

147 slov
1.5 minut čtení
12. 1. 2025
Denisa Burianová
Denisa Burianová

Musk motivuje svoje zaměstnance fakt neobvykle. V Tesla a SpaceX se hodně tlačí na rychlost a inovace, což vytváří dost intenzivní atmosféru. Kdo chce pracovat na revolučních projektech, musí být připravený makat a občas i přesčas. Bonusy tam asi jsou, ale hlavně je to o tom, že lidi chtějí být součástí něčeho velkého. Ta firemní kultura je spíš o tvrdé práci a nadšení než o nějaké rovnováze mezi pracovním a osobním životem. Zní to hrozně, ale hodně lidí to prostě baví, když vidí, že dělají něco, co může změnit svět. Samozřejmě, že stres a tlak z neúspěchu hrajou roli, ale Musk dokáže lidi inspirovat tím, že ukazuje jasnou vizi a cíl. Někdo by řekl, že je to na hraně vyhoření, ale ti, co tam jsou, často říkají, že je to adrenalinový zážitek.

132 slov
1.3 minut čtení
18. 11. 2024
David Bartoš
David Bartoš

Elon Musk má fakt zvláštní styl, co se motivace zaměstnanců týče. Ve firmách jako Tesla nebo SpaceX jde hlavně o to, že se snaží vytvořit prostředí, kde je rychlost a inovace na prvním místě. Z toho, co jsem slyšel, hodně lidí pracuje dlouhé hodiny, což může být pro někoho vyčerpávající, ale zase na druhou stranu dostávají šanci pracovat na projektech, které jsou revoluční.

Musk je známý tím, že hodně tlačí na výkon a očekává od svých lidí, že se budou snažit překonávat hranice. Někde jsem četl, že se s nimi snaží komunikovat přímo a otevřeně, což může být docela motivující. Není to o nějakých velkých bonusech, spíš o tom, že když máš možnost podílet se na něčem tak velkém, jako je Mars nebo elektrické auto, tak to tě motivuje samo o sobě.

Co se týče firemní kultury, zní to jako mix tvrdé práce a určité míry svobody. Na jednu stranu mají dlouhé pracovní dny a tlak na výsledky, na druhou stranu se snaží udržet otevřenou komunikaci a podporu kreativity. Takže si myslím, že je to víc o tom posouvat hranice než mít strach z neúspěchu. Samozřejmě to není pro každého a občas lidi odcházejí právě kvůli tomu tempu.

Jestli jsem měl možnost vidět jejich práci přímo na místě? Ne, ale slyšel jsem od pár lidí v oboru a ti říkali, že to tam fakt žije a atmosféra je dost intenzivní. Takže je to prostě o tom riskovat a soustředit se na to velké "proč".

242 slov
2.4 minut čtení
21. 11. 2024
Natálie Adámková
Natálie Adámková