Jak vylepšit svůj životopis pro online žádosti o práci?
Zajímá mě, jak můžu vylepšit svůj životopis, když se chci ucházet o práci přes internet. Mám pocit, že můj životopis není tak atraktivní, jak by měl být, a mám strach, že to ovlivní moje šance na úspěch. Jaké části bych měl zvýraznit? Je lepší mít dlouhý a podrobný životopis nebo kratší a výstižnější? Zajímalo by mě také, jestli mám přidávat nějaké specifické dovednosti nebo certifikace, které by mohly zaujmout zaměstnavatele. A co takhle design – má smysl investovat do nějakého profesionálního vzhledu nebo stačí jednoduchý formát? Vím, že dneska je hodně důležité být vidět na internetu, ale jak to udělat s životopisem? A co reference – je dobré je uvádět rovnou v životopisu, nebo je lepší je mít připravené na vyžádání? Jaké jsou vůbec aktuální trendy v oblasti psaní životopisů pro online aplikace? Slyšel jsem, že některé firmy používají automatizované systémy na třídění životopisů, tak jak se tomu přizpůsobit? Mám se bát toho, že bude můj životopis moc tradiční? Rád bych slyšel názory a tipy od lidí, kteří mají zkušenosti s úspěšným ucházením se o práci online. Děkuju!