Kde najdu nápady na podnikání, když pracuji na plný úvazek?
Chtěl bych se zeptat, kde vlastně začít hledat inspiraci na nové podnikatelské projekty, když mám aktuálně práci na plný úvazek a času moc nezbývá. Občas mě napadá, že bych chtěl zkusit něco vlastního, ale jaksi nevím, kde sehnat ty správné nápady. Možná by to mohlo být něco v oblasti online podnikání, ale přemýšlím, jestli se dá najít něco, co by se dalo rozjet i s omezeným časem. Napadá mě, jestli existují nějaké konkrétní weby, články nebo fóra, kde lidé sdílejí své nápady a zkušenosti. Jaké formy podnikání jsou teď trendy? Hledám něco flexibilního, co lze dělat po večerech nebo o víkendech. Máte někdo zkušenosti s tímto tématem? Kde jste hledali inspiraci vy? Jinak mě také zajímá, jaké knihy nebo podcasty byste doporučili pro rozvoj podnikatelského myšlení. Myslíte si, že má cenu investovat čas do brainstormingových sezení sám se sebou nebo lépe spolupracovat s někým jiným? Jak to vidíte? Vím, že je důležité mít plán a strategii, ale jak začít bez konkrétních nápadů? Děkuji za jakékoli tipy a rady.