Co se dá naučit z projektů, které uspěly online letos?
Zajímalo by mě, co vlastně můžeme vzít z úspěšných online projektů, které se objevily v letošním roce. Ty projekty, co vidíme na sociálních sítích nebo v různých článcích, většinou mají něco do sebe a určitě nám mohou poskytnout cenné lekce. Například, jaké marketingové strategie použili k tomu, aby se dostali do povědomí lidí? Je nějaký konkrétní styl komunikace, který se ukázal jako efektivní? Vím, že některé projekty se zaměřily na udržitelnost nebo komunitní aspekty a to mě zajímá – jak to ovlivnilo jejich úspěch? Také by mě zajímalo, jestli se objevily nějaké nové trendy v designu nebo uživatelském rozhraní, které přitáhly pozornost a zaujaly zákazníky. Jak tedy efektivně sledovat tyto trendy a aplikovat je na vlastní projekty? Myslíte si, že je důležité sledovat konkurenci nebo spíš hledat inspiraci jinde? Co si myslíte o roli influencer marketingu v těchto úspěších? Jsou nějaké konkrétní příklady projektů, které byste doporučili zkoumat? Rád bych slyšel vaše názory a tipy, co všechno se dá naučit z letošních úspěšných online projektů!