Co všechno mohu dělat jako freelancer, abych diversifikoval svůj příjem?
Jsem freelancer a poslední dobou mě trápí, že mám docela dost volného času, ale taky strach z toho, co se stane, když mi nějaký projekt vypadne. Hlavně když si vezmu, jak je to v dnešní době s ekonomikou a vším tím chaosem kolem. Uvažuji o tom, jak bych mohl diverzifikovat svůj příjem. Co všechno se dá dělat vedle toho, co už dělám? Vím, že se dá psát na volné noze, ale co třeba jiné projekty? Mám nějaké dovednosti v oblasti grafiky a videa, ale nevím, jestli je rozumné se do toho pustit víc. Přemýšlím i o online kurzech nebo konzultacích. Jaké máte zkušenosti s těmihle věcmi? Co třeba affiliate marketing nebo prodej digitálních produktů? Ještě jsem slýchal o možnostech jako jsou pasivní příjmy z investic nebo pronájmy nemovitostí, ale to mi přijde jako něco hodně složitého a časově náročného. Rozumím tomu správně, že existuje spousta způsobů, jak rozšířit své příjmy a co třeba jejich kombinace? Jaké konkrétní kroky byste doporučili začínajícím freelancerům jako já? Jaké jsou vaše oblíbené metody na diversifikaci příjmu? Ocenil bych vaše rady a tipy! Děkuji.