Jak najít správný marketingový kanál pro moji malou firmu?
Mám malou firmu a chci se posunout dál, ale nějak se mi nedaří najít ten pravý marketingový kanál, který by mi pomohl oslovit moje zákazníky. Zkoušel jsem už různé věci – Facebook, Instagram, dokonce i Google reklamu, ale zatím to nepřineslo výsledky, které bych si představoval. Chtěl bych se zeptat, jak vlastně zjistit, který kanál je pro mě ten nejlepší? Jakým způsobem bych mohl zjistit, kde se pohybuje moje cílová skupina? Mám strach, abych neinvestoval čas a peníze do kanálů, které mi nic nepřinesou. Je lepší se zaměřit na sociální sítě nebo raději zkusit emailový marketing? Vím, že každá firma je jiná, ale přece jen bych rád slyšel nějaké tipy nebo rady, jak na to jít. Třeba co fungovalo u vás nebo co vám pomohlo najít ten správný směr? Jak důležité je sledovat trendy a jak moc bych měl přizpůsobit svoji strategii aktuálnímu dění na trhu? A co třeba influencer marketing – má to smysl pro malé firmy? Rád bych se dozvěděl víc o tom, jak si vybrat ten správný marketingový kanál, abych konečně mohl začít růst a dostat se k lidem, kteří by mohli mít zájem o moje služby. Díky moc za všechny rady!