Co dělat, když se mi nedaří získat sledující na sociálních sítích?
V poslední době se snažím aktivně budovat svou přítomnost na sociálních sítích, protože vím, jak důležité jsou sledující pro úspěch v digitálním světě. Ale mám pocit, že ať dělám cokoliv, tak ti lidé prostě nepřicházejí. Zkoušel jsem různé strategie, jako je pravidelné přispívání, používání hashtagů, sdílení zajímavého obsahu a dokonce i spolupráci s jinými influencery. Když se podívám kolem sebe, vidím, jak ostatní lidé rychle získávají velké počty sledujících, zatímco já se stále trápím s malým počtem. Je to frustrující a začínám mít pocit, že dělám něco špatně. Chtěl bych vědět, jestli máte nějaké tipy nebo osvědčené metody, jak zvýšit počet sledujících? Co funguje vám? Měli byste doporučit nějaké platformy nebo nástroje na analýzu výkonu? Jaký je váš názor na placenou reklamu pro získání sledujících? Myslíte si, že je lepší investovat do reklamy nebo se spolehnout na organický růst? Jak zvládáte konkurenční prostředí a co vás motivuje pokračovat i přes nízkou návštěvnost? Jaké další faktory mohou ovlivnit přitažlivost profilu? Budu vděčný za jakoukoli radu či zkušenost, protože chci opravdu uspět v tomto digitálním podnikání.