Jaké jsou nejlepší zdroje inspirace pro startupy v oblasti technologií?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, kde vlastně hledat inspiraci pro zakládání startupů, zejména v technologickém odvětví. Mám pocit, že je dneska tolik možností a trendů, že je snadné se ztratit. Myslím, že je důležité mít dobré zdroje informací a nápadů, které by mohly pomoci při vytváření něčeho nového a inovativního. Vím, že existují různé platformy jako třeba Reddit nebo Medium, kde lidé sdílí své příběhy a zkušenosti, ale co dál? Jaké knihy byste doporučili? Možná nějaké podcasty o podnikání nebo videa na YouTube? A co třeba různé webináře nebo konference? Jaké jsou podle vás nejlepší způsoby, jak zůstat naladěný na aktuální trendy a technologie? Zajímalo by mě i to, jestli máte nějaké osobní tipy nebo příklady, kdy vás něco skutečně inspirovalo k tomu, abyste přišli s vlastním nápadem. Taky jsem slyšel o různých inkubátorech a akcelerátorech, které by mohly poskytnout cennou podporu a mentoring. Jaké máte zkušenosti s těmito programy? Doufám, že se tu najdou lidé, kteří se o tohle téma také zajímají a podělí se o své názory a tipy. Díky moc!