Co dělat, když mám strach z odmítnutí při prodeji?
Proč mám vlastně takový strach, když se snažím něco prodat? Vždycky, když přijde čas na to, abych oslovil potenciální zákazníky, cítím, jak se mi zrychluje tep a nervozita stoupá. Je to jako by mi někdo říkal, že nebudu dost dobrý a že mě prostě odmítnou. Co s tím můžu dělat? Jak se zbavit toho nepříjemného pocitu, když vím, že musím prodat, abych uspěl? Mám už nějaké zkušenosti s prodejem, ale vždycky mě přepadne tenhle strach. Mám pocit, že ostatní to zvládají mnohem lépe a já se pořád snažím najít nějakou metodu nebo techniku, jak to překonat. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké strategie nebo tipy, které by mi mohly pomoci se s tímto strachem vyrovnat. Jak se naučit brát odmítnutí jako součást procesu a nebrat si to osobně? Možná máte vlastní zkušenosti a víte, co fungovalo vám? Jak se motivovat i přes strach a nejistotu? Rád bych slyšel názory a rady od lidí, kteří tím prošli a našli způsob, jak se posunout dál a překonat tyto obavy. Co tedy dělat, když mám strach z odmítnutí při prodeji?