Jak se odlišit v online světě mezi konkurencí?
Zajímalo by mě, jak vlastně můžu vyčnívat z davu v tom obrovském online prostoru, kde je tolik lidí a firem, které dělají to samé jako já. Mám pocit, že konkurence je obrovská a každý den se objevují noví hráči. Jak mám prosím začít? Myslím tím, co konkrétně můžu udělat, abych přilákal pozornost lidí a aby si mě lidé vůbec všimli? Mám nějaké zkušenosti s marketingem, ale zdá se mi, že na internetu je to úplně jiný svět. Má smysl investovat do reklamy na sociálních sítích, nebo bych měl spíš zkusit něco jiného? A co třeba SEO? Pomůže mi to dostat se na přední místa ve vyhledávačích? Hledám nějaké kreativní způsoby, jak oslovit zákazníky, ale zatím mám jen pár nápadů. Jak se dá vlastně být originální a nezaměnitelný? Je dobré mít osobní značku, nebo stačí prostě nabízet kvalitní služby a produkty? Jak moc je důležité budovat komunitu kolem svého podnikání? Rád bych slyšel příklady od těch, kteří už nějakou dobu podnikají v online světě a vědí, jak na to. Co fungovalo vám a co vám naopak nevyšlo? Taky mě zajímá, jestli existují nějaké konkrétní strategie nebo metody, které byste doporučili pro udržení si zákazníků v dnešní době plné rychlých změn. Jak se s tím vůbec dá pracovat?