Jak najít správné kontakty na LinkedIn?
Mám takový dotaz ohledně LinkedIn, protože se mi zdá, že je to skvělá platforma pro navazování kontaktů, ale nějak se v tom ztrácím. Jak bych měl začít hledat správné kontakty? Mám pocit, že tam je spousta lidí a já nevím, jak si vyfiltrovat ty, kteří by mi skutečně mohli pomoct v kariérním růstu nebo dokonce v podnikání. Zajímalo by mě, jestli máte nějaké osvědčené tipy na to, jak efektivně hledat lidi ve svém oboru. Jakým způsobem bych měl využít vyhledávací nástroje na LinkedIn? Existují nějaké specifické klíčové slova nebo fráze, které by mi mohly usnadnit proces? A co takhle skupiny a jejich využití? Mám se připojit do nějakých relevantních skupin, nebo raději hledat jednotlivce a posílat jim žádosti o spojení? Vím, že je důležité mít kvalitní profil, ale co dál? Jaké strategie byste doporučili pro oslovování potenciálních kontaktů bez toho, abych působil jako spammer? A co když se stane, že mi někdo neodpoví? Je dobré zkoušet to znovu nebo se na to vykašlat? Omlouvám se za tolik otázek, ale chtěl bych využít LinkedIn na maximum a nevím, kde začít.