Succeed.cz/Fórum/Jak použít design thinking pro zvýšení tržeb?

Jak použít design thinking pro zvýšení tržeb?

Mám malé podnikání a poslední dobou se snažím najít nové způsoby, jak zvýšit své tržby. Slyšel jsem o konceptu design thinking, ale nejsem si úplně jistý, jak ho aplikovat na svůj podnik. Myslíte si, že by mi to mohlo pomoci lépe pochopit potřeby mých zákazníků a přizpůsobit nabídku jejich očekáváním? Hlavně mě zajímá, jak začít s tímto procesem. Jaké kroky bych měl podniknout, abych mohl úspěšně implementovat design thinking do svého podnikání? Je třeba mít nějaké specifické nástroje nebo techniky, které bych měl znát? A co třeba prototypování a testování nápadů? Jak to celé funguje v praxi? Mám pocit, že moje současné produkty ani marketing nejsou dostatečně atraktivní a zaujmout zákazníky je čím dál tím těžší. Je možné pomocí design thinkingu lépe cílit na konkrétní segmenty trhu? A co když se mi podaří vymyslet něco nového? Jak pak zajistit, aby to bylo skutečně užitečné a přinášelo zisk? Pokud máte nějaké zkušenosti s tímto přístupem, budu moc rád za jakékoli tipy a rady. Je to pro mě nová oblast a rád bych ji správně uchopil.

174 slov
1.7 minut čtení
20. 7. 2024
Tereza Bečková
Tereza Bečková

Design thinking je fakt zajímavý přístup, jak se dostat blíž k potřebám zákazníků a zvýšit tržby. Začít můžeš tím, že si uděláš jasný obrázek o tom, kdo tvoji zákazníci vlastně jsou. Zkus si udělat nějaké persony, to ti pomůže pochopit jejich potřeby a motivace. Pak přejdi k fázím design thinkingu – empatizuj, definuj problém, brainstormuj nápady, prototypuj a testuj.

Při brainstormingovém sezení neváhej přizvat i své zaměstnance nebo kamarády, třeba ti přinesou nový pohled. Prototypování může být jednoduché – klidně si vyrob něco na papíře nebo v nějakém grafickém programu. A pak to testuj na svých zákaznících, sleduj jejich reakce a podle toho upravuj.

Myslím, že s těmito technikami můžeš lépe cílit na specifické segmenty trhu a zlepšit produkty nebo marketing. Důležitý je ale taky fakt, že když vymyslíš něco nového, musíš to pořádně otestovat a zjistit, jestli to má smysl a bude to užitečné pro lidi. Takže hodně experimentuj a neboj se chyb! Z dlouhodobého hlediska ti to určitě pomůže.

161 slov
1.6 minut čtení
22. 3. 2024
Marcela Jahodová
Marcela Jahodová

Design thinking je super způsob, jak se dostat blíž k zákazníkům a zvýšit tržby. Začít můžeš s několika kroky. Prvním je empatie, takže si udělej nějaký průzkum - zjisti, co tvoji zákazníci chtějí, co je trápí a co je zajímá. Můžeš použít dotazníky nebo klidně udělat osobní rozhovory. Pak si to všechno sepiš, abys měl jasný přehled.

Dál přichází fáze definice problému – zkus formulovat, co jsi zjistil a jaké problémy chceš řešit. Následuje brainstorming nápadů, kde si vymyslíš různé možnosti, jak ty problémy vyřešit nebo co nového nabídnout. Tady se neboj být kreativní a mysli i na bláznivé nápady.

Potom začneš prototypovat – vytvoříš jednoduché modely tvých nápadů, nemusí to být nic složitého. Například si můžeš udělat vzorek produktu nebo nějakou prezentaci služby. No a teď přijde testování: předlož to svým zákazníkům a zjisti, co si o tom myslí. Ber feedback vážně a na základě něj pak upravuj svoje nápady.

Když už máš něco, co se osvědčilo, můžeš to uvést do praxe a sledovat reakce trhu. A ano, tenhle přístup ti fakt může pomoct lépe cílit na určité segmenty a vymyslet něco, co bude pro lidi užitečné a zároveň ziskové. Musíš ale být otevřený změnám a ochotný experimentovat. Zní to složitě, ale když to vezmeš krok za krokem, určitě se ti podaří najít nějaké zajímavé cesty, jak zvýšit tržby!

217 slov
2.2 minut čtení
23. 8. 2024
Milan Kovařík
Milan Kovařík