Jak začít blogovat, abych z toho jednou měl milionový byznys?
Chtěl bych se zeptat, jak vůbec začít s blogováním, pokud mám v plánu, že z toho jednou udělám skutečný byznys, třeba milionový. Rozhodně bych chtěl sdílet své myšlenky a nápady s lidmi, ale co je vlastně potřeba udělat na začátku? Mám v hlavě spoustu témat, o kterých bych mohl psát, ale nevím, jestli je to dost dobré nebo jestli to vůbec někoho zajímá. Jaké platformy jsou nejlepší pro blogování? Je lepší mít vlastní web nebo využít nějaké stávající platformy? A co SEO? Jak se vůbec dostat k lidem, aby mě četli? Mám taky přemýšlet o sociálních sítích a marketingu hned od začátku, nebo se soustředit jen na obsah? Zajímalo by mě, jak dlouho může trvat, než se dostanu do bodu, kdy to začne generovat nějaké příjmy. A co třeba monetizace? Kdy a jak ji mám začít řešit? Jaké jsou nejlepší způsoby, jak vydělávat peníze prostřednictvím blogu? Myslíte si, že je možné dosáhnout skutečného úspěchu v oblasti blogování v dnešní době, nebo je to už moc nasycené? Rád bych slyšel vaše zkušenosti a rady! Děkuji!