Co dělat, když se mi nedaří a mám chuť všechno vzdát?
Nedávno jsem se ocitl v situaci, kdy se mi všechno zdálo beznadějné. Mám na mysli nejen práci, ale i osobní život. Snažil jsem se rozjet vlastní podnikání, investoval jsem čas a peníze do různých projektů, ale pořád to nějak nefunguje. Každý krok, který udělám, připadá jako velká prohra. Člověk by si řekl, že v dnešní době je spousta zdrojů informací a možností, jak uspět, ale já mám pocit, že jsem ztracený. Každé ráno se probouzím s myšlenkami na to, co jsem udělal špatně a proč to ostatní zvládají lépe než já. Někdy mám chuť všechno vzdát a začít úplně od znova nebo se prostě stáhnout do ústraní. Nechci však být poražený a nevzdávat se. Je tu někdo, kdo si prošel podobnou krizí? Jak jste to zvládli? Jak jste našli motivaci pokračovat dál? Jaké techniky nebo strategie vám pomohly překonat ten pocit beznaděje? Připadá mi, že v tom nejsem sám a rád bych slyšel příběhy ostatních. Co byste doporučili lidem, kteří cítí touhu vzdát se a nevidí cestu vpřed? Jaké kroky jste podnikli ve svém podnikání nebo kariérním růstu, když bylo nejhůř? Děkuji všem za jakékoliv rady či zkušenosti.