Jak můžu zlepšit svou online přítomnost?
Zajímá mě, jakým způsobem bych mohl zlepšit svou online přítomnost, protože mám pocit, že v dnešním digitálním světě je to hodně důležité. Mám nějaké účty na sociálních sítích, ale nevím, jak je efektivně využít. Chtěl bych, aby mě lidé více viděli a aby se o mně dozvěděli víc. Mám v plánu rozjet vlastní projekt a chci, aby se lidé k mému obsahu vraceli a sdíleli ho. Jaký typ obsahu by měl být prioritou? Zajímají mě různé strategie pro zvýšení viditelnosti – třeba SEO nebo nějaké tipy na marketing na sociálních médiích. Myslíte, že je lepší soustředit se na jednu platformu nebo zkusit víc různých? Jak často bych měl přidávat nový obsah, aby to mělo smysl? A co třeba spolupráce s jinými tvůrci, pomohlo by to? Rád bych slyšel názory od lidí, kteří už mají nějaké zkušenosti. Co funguje a co moc ne? Jaké jsou nejčastější chyby, kterých bych se měl vyvarovat? Taky by mě zajímalo, jak důležitá je osobní značka v tomhle všem a jak ji budovat. Fakt nevím, kde začít, tak bych ocenil každou radu.