Jak začít podnikat, když mám zaměstnání?
Už nějakou dobu přemýšlím o tom, jak bych mohl začít podnikat, ale mám stálé zaměstnání a nevím, jak to skloubit. Zároveň mě láká myšlenka na vlastní byznys, protože chci být nezávislý a mít možnost si sám řídit svůj čas. Zajímalo by mě, jaké první kroky bych měl udělat, abych to zvládl. Mám strach, že když se do toho pustím, tak mi to vezme příliš času a energie od práce. Jak tedy začít podnikat jako vedlejší činnost? Co všechno je potřeba vyřešit, než vůbec začnu? A co třeba plánování? Jak si mohu zorganizovat den, abych měl čas na práci i na rozvoj svého podnikání? Myslíte, že je lepší začít s něčím menším nebo rovnou s větším projektem? A co finance? Jak zvládnout investice do podnikání, když mám ještě výdaje spojené se zaměstnáním? Dále by mě zajímalo, jestli je dobré začít s online podnikáním nebo raději s něčím offline? Mám nějaké nápady, ale nevím, jak je převést do praxe. Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto tématem? Chtěl bych slyšet názory lidí, kteří už v tom mají nějakou praxi a mohli by mi poradit, jak se nevzdát a jít si za svým cílem i při práci na plný úvazek.