Jaké jsou nejlepší nástroje pro analýzu webu?
V poslední době se hodně mluví o tom, jak důležitá je analýza webu a jak může výrazně ovlivnit úspěch podnikání. Rád bych se zeptal, jaké konkrétní nástroje pro analýzu webu považujete za nejlepší a proč? Je mi jasné, že existuje spousta různých možností, ale zajímalo by mě, které z nich skutečně stojí za to vyzkoušet. Například slyšel jsem o Google Analytics, ale co třeba ostatní nástroje? Jaké informace získáváte z těchto analýz a jak vám pomohly v zlepšení výkonu vašich stránek? Máte nějaké tipy na to, jak efektivně využívat data, která tyto nástroje poskytují? A co uživatelská přívětivost – jsou některé nástroje složitější na pochopení než jiné? Co byste doporučili začátečníkům, kteří se chtějí dostat do světa analýzy webu a potřebují nějakou inspiraci nebo tipy na konkrétní nástroje? Jakou roli hraje SEO v těchto analýzách a jaké metriky by měly být pro nás nejdůležitější? Rád bych se dozvěděl více o tom, jaké zkušenosti máte s různými analytickými nástroji a co byste doporučili ostatním podnikatelům ve snaze zlepšit jejich online přítomnost.