Jak můžu začít prodávat na Instagramu?
Přemýšlím o tom, že bych chtěl/a začít prodávat své produkty na Instagramu, ale vůbec nevím, jak mám začít. Instagram se mi líbí, je tam hodně inspirativních profilů a vidím, že spousta lidí tam úspěšně propaguje své zboží. Jaké jsou první kroky, které bych měl/a podniknout? Potřebuju si vytvořit nějaký pěkný profil, nebo stačí mít jen fotky produktů? Jaké typy obsahu by měly být součástí mé strategie? Je lepší být osobní a ukazovat sebe jako tvář značky, nebo se soustředit jen na produkty? Co třeba hashtagy, je to důležité pro dosah? A co když chci prodávat víc věcí najednou – jak to udělat tak, aby to nevypadalo přeplácaně? Zajímalo by mě taky, jestli mám nějakým způsobem komunikovat s potenciálními zákazníky v DM, nebo je lepší mít všechno na profilu? Uvažuji také o reklamy na Instagramu, ale nevím, jestli se mi to vyplatí hned na začátku. Mám se zaměřit na organický růst nebo do toho investovat peníze? Jaké jsou nejčastější chyby, kterých bych se měl/a vyvarovat při prodeji přes sociální sítě? Byl/a byste ochotni podělit se o vaše zkušenosti a rady? Děkuju za jakoukoliv pomoc!