Co udělat, když se můj obchodní model příliš nehodí k aktuálním trendům?
Snažím se rozjet svůj vlastní byznys, ale mám pocit, že můj obchodní model je nějak mimo. Když se podívám kolem sebe, všichni mluví o těch nejnovějších trendech v podnikání, jako jsou udržitelnost, digitalizace a personalizace. Ale já mám pocit, že můj model je spíš zastaralý nebo ne zcela aktuální. Jak mám reagovat na tuhle situaci? Mám úplně změnit směr a přizpůsobit se tomu, co frčí, nebo je lepší najít způsob, jak inovovat to, co už dělám? Zároveň mám strach, že pokud se moc odkloním od toho, co jsem začal, tak ztratím to, co mě na tom bavilo. Jak tedy najít rovnováhu mezi trendy a vlastním stylem podnikání? A co třeba udělat pro to, abych zjistil, co vlastně zákazníci chtějí a jaký směr se vyplácí? Myslíte si, že investice do nových technologií a marketingových strategií může pomoct? A co třeba spolupráce s influencery nebo jinými podnikateli? Jaké máte zkušenosti s tímto tématem? Měli byste nějaké tipy nebo rady pro někoho, kdo se snaží najít cestu v rychle se měnícím podnikatelském prostředí?