Succeed.cz/Fórum/Jakou aplikaci na plánování denních úkolů vybrat?

Jakou aplikaci na plánování denních úkolů vybrat?

Ráda bych se zeptala, jestli byste mohli doporučit nějakou dobrou aplikaci na plánování denních úkolů. V poslední době se snažím lépe organizovat svůj čas a mít přehled o tom, co všechno musím stihnout. Mám toho na práci dost, od pracovních projektů až po osobní záležitosti a často se mi stává, že něco zapomenu nebo se mi to v hlavě pomíchá. Zkoušela jsem pár různých metod, jako jsou papírové diáře nebo jednoduché to-do listy na telefonu, ale stále hledám něco, co by mi pomohlo lépe řídit můj čas a úkoly. Možná jste už narazili na nějaké užitečné aplikace, které vám fungují skvěle? Ráda bych věděla, co vám nejvíce pomáhá, jaké funkce byste doporučili – třeba možnost sdílení úkolů s kolegy nebo synchronizaci s kalendářem. Zajímalo by mě také, zda je lepší mít něco jednoduchého a přehledného nebo složitější aplikaci s pokročilými funkcemi? Děkuji předem za tipy a rady! Vaše zkušenosti by mi opravdu pomohly v hledání ideálního nástroje pro plánování.

159 slov
1.6 minut čtení
26. 12. 2024
Jarmila Vlčková

Zkus třeba Todoist. Je to jednoduchý a přehledný, ale má i pokročilé funkce jako sdílení úkolů a integraci s kalendářem. Třeba ti pomůže i Trello, pokud máš ráda vizuální organizaci. Můžeš si tam vytvořit tabule a kartičky na úkoly. Pokud hledáš něco víc minimalistického, tak Any.do je super – umí to synchronizovat s různými zařízeními a má snadný to-do list. Osobně preferuju spíš jednodušší aplikace, protože se v těch složitějších ztrácím. Ale záleží na tobě, co ti bude víc vyhovovat!

80 slov
0.8 minut čtení
7. 11. 2024
Jiří Drábek

Zkus Trello nebo Todoist. Obě jsou fakt super na plánování úkolů. Trello je vizuální, takže si můžeš udělat tabulky a přesouvat karty, což je fajn pro projekty. Todoist je dost jednoduchý, ale má skvělou funkci na prioritizaci a můžeš si nastavit termíny. Obě mají možnost synchronizace s kalendářem, což je velká plus. Co se týče sdílení, tak u obou to jde, takže můžeš v pohodě spolupracovat s kolegy. Myslím, že jestli tě nebaví složitosti, tak začni s něčím jednoduším jako Todoist a třeba později přejdi na něco víc komplexního. Hlavně si vyber to, co ti nejvíc sedne.

97 slov
1 minut čtení
15. 11. 2024
Dana Kopalová
Succeed.cz/Články/Efektivní time management
5 nejlepších aplikací pro správu času: Které nástroje stojí za to vyzkoušet?Objevte 5 nejlepších aplikací pro správu času, které vám pomohou organizovat pracovní život a zefektivnit časový management. Ušetřete čas a získejte v...
1000 slov
10 minut čtení
27. 11. 2020
Markéta Hájková
Přečíst článek
Podobné otázky