Kde najdu inspiraci na podnikatelský projekt ve volném čase?
V poslední době přemýšlím o tom, jak bych mohl využít svůj volný čas k něčemu produktivnímu a možná i ziskovému. Mám několik nápadů, ale stále se mi nedaří najít ten pravý směr, kterým bych se mohl vydat. Chci založit nějaký podnikatelský projekt, ale nevím, kde hledat inspiraci. Možná mám příliš mnoho možností a nevím, jak si vybrat. Zajímalo by mě, jestli máte nějaké tipy nebo zkušenosti s hledáním inspirace pro podnikání. Jaké zdroje informací využíváte? Myslíte, že je dobré sledovat trendy na sociálních sítích nebo spíš číst odbornou literaturu? Jaký je váš názor na brainstorming s přáteli nebo rodinou? Někdo říká, že nejlepší nápady přicházejí při běhání nebo při jiných fyzických aktivitách. Máte s tím zkušenosti? A co třeba sledování různých startupů a jejich úspěchů? Nevíte o nějakých webových stránkách nebo komunitách, kde bych mohl najít další inspiraci? Rád bych se dozvěděl více o tom, co všechno může být inspirací – od každodenních situací až po neobvyklé nápady. Jak jste to měli vy, když jste začínali s vlastním podnikáním? Jaké kroky jste podnikli, abyste našli tu správnou inspiraci pro váš projekt? Všechny rady a tipy uvítám.