Co všechno se dá automatizovat ve firmě?
Zajímalo by mě, co všechno se dá vlastně automatizovat ve firmě. Třeba v administrativě nebo v marketingu, to by mohlo hodně ušetřit čas. Napadá mě třeba fakturace, jestli jsou na to nějaké programy, které to zvládnou za nás. A co lidi, kteří dělají zákaznický servis? Třeba chatboti nebo nějaké automatizované odpovědi na e-maily? Mám pocit, že je toho spousta, co bychom mohli posunout do světa automatizace. Jak je to třeba s řízením skladových zásob? Existují nějaké systémy, které by to uměly udělat lépe než člověk? A co analýzy dat? Mám pocit, že tam by se daly také nasadit různé nástroje, které by nám pomohly vyhodnocovat výkon a trendy bez toho, abychom museli sedět nad tabulkami hodiny a hodiny. Jak je to s procesy ve výrobě? Můžou se tam využívat roboty? Co všechno je možné zvládnout s umělou inteligencí a jak moc to může firmu posunout dál? Vím, že digitalizace je důležitá pro konkurenceschopnost, ale co konkrétně můžeme udělat hned teď? Nevíte někdo o nějakých dobrých příkladech automatizace v různých typech firem? Hodně mě zajímá i to, jaké nástroje jsou nejlepší pro malé firmy versus velké korporace. Chci se o tom dozvědět víc a případně to zkusit implementovat i ve své vlastní firmě.