Co dělat, když mě nikdo neosloví na LinkedIn?
Mám profil na LinkedIn už nějakou dobu, ale stále se mi nedaří vybudovat si nějakou síť kontaktů. Nechápu, proč mě nikdo neoslovuje. Vždycky jsem si myslel, že LinkedIn je skvělá platforma pro networking a hledání pracovních příležitostí, ale teď mám pocit, že to u mě prostě nefunguje. Možná dělám něco špatně? Mám tam vystavený svůj životopis, přidávám nové příspěvky a snažím se být aktivní. Dokonce jsem zkusil posílat žádosti o spojení lidem v mém oboru, ale většina z nich mě ignoruje. Někdy se cítím jako bych byl na opuštěném ostrově mezi lidmi, kteří mají zájem o kariérní růst a podnikání. Je možné, že by můj profil nebyl dost zajímavý? Jaké jsou nejlepší strategie na zaujetí ostatních? Mělo by smysl upravit svůj profil nebo změnit strategii oslovování? A co když se mi stále nedaří získat nové kontakty? Jaké triky nebo tipy byste doporučili pro zvýšení viditelnosti na LinkedIn? Je tu někdo, kdo má podobnou zkušenost a podařilo se mu překonat tuto situaci? Rád bych slyšel vaše názory a rady.