Jak poznat, že už jsem na cestě k vyhoření?
V poslední době jsem si začal všímat, že se mi do práce vůbec nechce. Ráno se probouzím s pocitem únavy, a to i přesto, že jsem spal dostatečně dlouho. Práce mě dříve bavila, ale teď mě spíš stresuje. Mám pocit, že mě nic nebaví a jsem pořád podrážděný, dokonce i nad maličkostmi. Když si představím, co všechno musím udělat, cítím se zahlcený a bez energie. Navíc mám časté myšlenky na to, jestli to všechno má smysl a jestli je to pro mě správná cesta. Přemýšlím o tom, jestli tohle jsou příznaky vyhoření nebo je to jen nějaká fáze, kterou si procházím. Je normální mít občas takové myšlenky a pocity? Jak poznat, jestli už jsem na té cestě k vyhoření? Co byste doporučili dělat v takových chvílích? Máte nějaké tipy, jak rozpoznat signály těla a mysli? Chtěl bych se ujistit, že na sobě pracuji správným směrem a nezapomínám se věnovat také svému duševnímu zdraví. Jaké kroky bych měl podniknout, abych se vyhnul hlubšímu propadu do vyhoření? Jaké jsou nejlepší způsoby, jak se v takové situaci zorientovat?