Co dělat, když mi nefunguje síťový marketing?
Když se pustíte do světa síťového marketingu, často máte velké očekávání a naděje, že to bude snadné a rychlé. Ale co když se to nedaří? Zkouším to už několik měsíců a místo toho, abych viděl pozitivní výsledky, se mi zdá, že se snažím zbytečně. Přitom jsem dodržoval všechny rady, které jsem našel na internetu, o tom, jak budovat síť, jak oslovit potenciální klienty a jak prezentovat produkt. Mám pocit, že dělám něco špatně, ale nevím co. Možná je problém v mé cílové skupině nebo v tom, jak k marketingu přistupuji. Někdy si říkám, jestli mám špatnou strategii nebo jestli je trh přesycený. Jak je možné, že ostatní lidé s podobným produktem mají úspěch a já ne? Je to o tom mít dobré kontakty, nebo je to spíš o kvalitě produktu? Zkusil jsem už i různé techniky pro oslovení lidí na sociálních sítích, ale pořád nic. Možná bych měl změnit svůj přístup nebo zkusit jinou firmu? A co třeba školení nebo webináře? Mám se obrátit na někoho zkušenějšího a požádat o pomoc? Je tu někdo, kdo má podobnou zkušenost a mohl by poradit, co dělat dál? Jak překonat frustraci a začít konečně vidět výsledky? Myslím si, že je důležité se nevzdávat, ale co když už fakt nemám energii? Jak se motivovat dál v situaci, kdy mám pocit, že se nikam neposunuji?