Jak najít motivované lidi pro můj síťový marketing?
Mám otázku ohledně toho, jak sehnat opravdu motivované a nadšené lidi do mého síťového marketingu. Chci rozjet svůj byznys a vím, že bez správného týmu to prostě nepůjde. Jenže, kde vlastně začít? Jaké metody používáte vy, abyste přilákali lidi, kteří mají chuť pracovat a dosahovat výsledků? Zkoušel jsem už různé přístupy, jako třeba sdílení na sociálních sítích nebo pořádání různých setkání, ale zatím to není ono. Potřebuji vědět, jak oslovit ty správné lidi – ty, kteří za mnou opravdu stojí a jsou ochotni se zapojit. Jaké strategie máte ověřené? Myslíte si, že je dobré zaměřit se na určité skupiny lidí, nebo je lepší oslovovat široké spektrum? Je důležité mít nějakou konkrétní vizi nebo plán, který bych měl lidem představit? Jak se jim vlastně nejlépe představit, aby měli zájem? A co motivace – jak ji udržet v týmu? Zajímalo by mě i to, jestli někdo z vás má zkušenost s tím, jak efektivně pracovat s lidmi, kteří v minulosti už zkusili síťový marketing a neměli dobré zkušenosti. To je taky důležité téma. Děkuju za každou radu!