Succeed.cz/Fórum/Jak začít používat Instagram pro propagaci svého MLM podnikání?

Jak začít používat Instagram pro propagaci svého MLM podnikání?

Zdravím všechny, potřebuju poradit ohledně Instagramu. Mám MLM podnikání a chci ho nějak zpropagovat, ale nejsem si jistý, jak na to. Jaké strategie bych měl použít, aby moje příspěvky byly vidět a lidi mě začali sledovat? Je lepší mít osobní profil nebo firemní stránku? A co takové ty hashtagy, fakt fungují? Myslíte, že je dobré sdílet příběhy každý den, nebo to může spíš otrávit sledující? A co když nemám moc kvalitní fotky, mám radši zveřejnit něco průměrného, nebo se snažit o dokonalost? Jak často bych měl postovat, abych neztratil zájem lidí? Vím, že obsah musí být zajímavý, ale co přesně by mělo být v tom obsahu? Zkoušel jsem sledovat úspěšné účty v MLM, ale zdá se mi, že mají úplně jinou strategii než já. Potřebuju prostě nějaký tip, jak začít efektivně oslovovat lidi na Instagramu a přitom zůstat sám sebou. Máte někdo zkušenosti? Jaké chyby bych měl vyvarovat na začátku? Díky moc za vaše rady!

155 slov
1.6 minut čtení
8. 1. 2025
Karel Rybář

Pokud chceš propagovat své MLM na Instagramu, začni tím, že si vytvoříš firemní profil. Ten ti dá víc možností, jako je sledování statistik a reklama. Hashtagy fakt fungují, tak je používej, ale ne přehnaně. Zkus najít mix populárních a menších hashtagů, které jsou relevantní pro tvůj obsah.

Každodenní příběhy můžou být fajn, ale buď opatrný. Nechci říct, že bys měl lidi otravovat, ale pokud máš co říct a ukázat, tak proč ne? Když jde o fotky, radši dej něco průměrného než nic. Lidi chtějí vidět autentické momenty a ne vždy dokonalost.

Co se týče frekvence postování, zkus to 2-3x týdně. Kvalita nad kvantitou! Obsah by měl být zajímavý - zkoušej tipy, osobní příběhy nebo ukázky produktů. A nezapomeň na to být sám sebou.

Sleduj úspěšné účty, ale neber to jako kopírování jejich stylu. Každý má jiný přístup. A vyhni se těm nejčastějším chybám jako je spamming a nudné příspěvky. Buď trpělivý a pracuj na budování vztahu s lidmi.

157 slov
1.6 minut čtení
9. 1. 2025
Zdeňka Kotková

Takže, co se týče Instagramu pro MLM, je dobré mít firemní profil. Můžeš pak sledovat statistiky a to ti pomůže s reklamou. Hashtagy rozhodně fungují, ale nepřeháněj to, dej tak 5-10 relevantních. Co se týká příběhů, klidně sdílej každý den, ale snaž se, aby to mělo nějakou hodnotu. Jinak lidi nudíš. Když nemáš super fotky, radši dej něco průměrného než nic, ale snaž se zlepšovat. Postuj tak 3-4x týdně, aby ses dostal do povědomí, ale nebuď otravný. Obsah by měl být mix tvoje osobní zkušenosti s produktem a tipy jak ho používat. Sleduj úspěšný účty a inspiruj se od nich, ale nekopíruj. A vyvaruj se tvrdý reklamy hned na začátku, to lidi odradí. Buď přirozený a autentický.

117 slov
1.2 minut čtení
20. 1. 2025
Eliška Janková
Succeed.cz/Články/Síťový marketing
Jak efektivně využívat sociální média pro růst vašeho MLM podnikáníObjevte praktické tipy a strategie pro zvýšení viditelnosti a prodeje vašeho MLM podnikání pomocí sociálních médií.
1000 slov
10 minut čtení
16. 7. 2024
Martin Kovář
Přečíst článek
Podobné otázky