Jak si vybrat mentora, když nevím, co přesně chci dělat?
Mám takový pocit, že bych potřeboval někoho, kdo by mi pomohl najít směr v tom, co vlastně chci v životě dělat. Ale tady je ten problém - vůbec nevím, co to je. Všichni kolem mě mají jasné cíle a plány, ale já se pořád cítím ztracený. Chtěl bych si vybrat mentora, protože si myslím, že by mi mohl otevřít oči a ukázat mi různé možnosti. Jenže jak mám hledat někoho, kdo by mi mohl pomoct, když sám nevím, co vlastně chci? Co by mě mělo zajímat? Jak se mám rozhodnout mezi lidmi s různými zkušenostmi a obory? Je lepší hledat někoho z určitého průmyslu nebo raději někoho univerzálního? A co když se po čase ukáže, že to s ním nebylo to pravé ořechové? Jak poznám, že je to ta správná osoba pro mě? Myslím, že by bylo fajn mít někoho, kdo mi dá nějaké rady a nasměruje mě, ale nemám ani představu o tom, co bych od takového mentora měl očekávat. Chci se posunout dál ve své kariéře nebo podnikání, ale zatím nemám žádnou konkrétní vizi. Jak tedy začít hledat mentora v situaci, kdy neznám svůj cíl? Je to vůbec možné?